Rekisteriseloste

SagaMaaret verkkokaupan rekisteriseloste

VERKKOKAUPAN REKISTERISELOSTE

Henkilötietolaki (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste Laatimispäivämäärä 1.6.2018

1.Rekisterinpitäjä: SagaMaaret Ky Ratamontie 9 95420 Tornio puh. 0503516440 sähköposti: [email protected] www.sagamaaret.com Y-tunnus: 2860268-7

2.Rekisteriasioita hoitaa: SagaMaaret Ky:n henkilökunta sähköposti: [email protected]

3.Rekisterin nimi: SagaMaaret Ky:n asiakasrekisteri

4.Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: Palvelun toteuttaminen.

5.Rekisterin tietosisältö: Asiakkaan nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero. Asiakassuhdetta koskevat tiedot, kuten laskutus- ja maksutiedot, tuote- ja tilaustiedot, asiakaspalautteet ja yhteydenotot, arvonta- ja kilpailuvastaustiedot sekä peruutustiedot. Lisäksi rekisterissä säilytetään asiakkaan tilaushistoria.

6.Säännönmukaiset tietolähteet: Asiakas syöttää itse tiedot järjestelmään.

7.Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Tietoja ei luovuteta kenellekkään ulkopuolisille.

8.Rekisteröidyn oikeudet: Asiakkaalla on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa rekisterissä olevat tietonsa. Asiakas on oikeutettu tarkistamaan rekisteritietonsa maksutta enintään kerran vuodessa. Jos asiakas haluaa tarkistaa tietonsa useammin, olemme oikeutetut perimään korvauksen tietojen antamisesta.

9.Rekisterin suojauksen periaatteet: Rekisterissä olevia tietoja käyttävät vain ne työntekijät, joilla on oikeus ja joiden työtehtäviin se kuuluu. Rekisterin tietoihin pääsee käsiksi vain käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Ehdot

Verkkokaupan tuotteita myy SagaMaaret Ky Y-tunnus: 2860268-7. Myymme tuotteita Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.