Toimitusehdot

SagaMaaret verkkokaupan toimitusehdot

Ehdot

Verkkokaupan tuotteita myy SagaMaaret Ky Y-tunnus: 2860268-7. Myymme tuotteita Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitus:

Postitamme tuotteita viitenä arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta.Mikäli toimitettavat tuotteet ovat tilaustuotteita, toimitusaika on noin 1-3 viikkoa.

Jos tulee poikkeamia toimitusajoissa kuten sesonkiaikoina löydät muutokset SagaMaaretKy :n Facebook sivuilta. Tai jos yksittäisessä tilauksessa meneekin pitempään ilmoitamme sähköpostilla tiedon ja syyn.

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Korvakoruja emme vaihda hygieniasyistä. Vaihto ja/tai hyvitys vain reklamaatiotapauksissa.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja pankkitilinumerosi sekä kopio SagaMaaret Ky tilausvahvistuksesta.

Palautusosoite: SagaMaaret Ky Ratamontie 9 95420 Tornio 0503516440

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus. Palautuksesta on ilmoitettava kirjallisesti.

Mikäli haluat vaihtaa tuotteen toiseen tulee tehdä uusi tilaus sähköpostilla. Vaihdettava tuote tulee toimittaa yllä olevan ohjeen mukaisesti. Uudesta tilauksesta veloitamme aina uudet postikulut.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen [email protected] tai postitse SagaMaaret Ky Ratamontie 9 95420 Tornio

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

SagaMaaret Ky käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. SagaMaaret Ky sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.